The perfect guide to the casino

Mino Raiola er enig med Solskjær: Paul Pogba skal ingen steder i januar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Paul Pogba skal ingen steder i januar fortæller hans agent Mino Raiola.

Franske Paul Pogba har længe været rygtet væk fra Manchester United, men både manager Ole Gunnar Solskjær og agent Mino Raiola er enige om én ting, og det er at et januar-skifte ikke kommer på tale.

Det har agenten nemlig senest bekræftet i et stort interview med Sky Sports.

– Paul har altid respekteret Manchester United, så længe klubben har respekteret Paul. Den eneste, som taler på vegne af Manhcester United og Paul er Ole. Jeg følger, hvad han siger: han (Pogba, red.) kommer ikke til at skifte. Det er OK, og vi er på god fod med dem, siger Raiola.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Paul døjer en smule med sin skade, og det er vores største interesse lige nu. Paul har et mål, og det er at præstere så godt som muligt for Manchester United.

– Han er topprofessionel, og jeg tror, hans hjerte er på rette sted i forhold til Manchester United.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

I sommers var Paul Pogba dog på vej væk, og dette kan også sagtens være tilfældet til sommer, hvis ikke at Manchester United snart kæmper med om titler igen, siger Raiola således.

– Jeg kan godt se Pogba spille i United om et år, men i en klub (United, red.), som, jeg håber, kæmper om ligatitlen og forhåbentligt Champions League.

– Er det mærkeligt? Er jeg den eneste, som er bekymret? Er ejeren ikke bekymret? Jeg tror, at alle, som er forelskede i Manchester United er bekymrede for det.

26-årige Paul Pogba kom op gennem Manchester United akademi, men i sommeren 2012 skiftede han til Juventus, hvor at han spillede helt indtil sommeren 2016, da Manchester United hentede ham hjem igen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top