Medie: Blev rygtet tilbage til Superligaen - Nu skifter den tidligere FCK-spiller til udenlandsk danskerkoloni

The perfect guide to the casino

Medie: Blev rygtet tilbage til Superligaen – Nu skifter den tidligere FCK-spiller til udenlandsk danskerkoloni

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Tilbage i 2015 vandt FC København pokalfinalen over FC Vestsjælland, hvor den unge Brandur Olsen spillede den store hovedrolle.

Efter problemer med at slå FC Vestsjælland, skulle FC København vente helt til den forlængede spilletid, før sejren kom i hus. Efter 101 minutter, var det den unge Brandur Olsen, som afgjorde kampen, da han scorede sejrsmålet til 3-2.

Herefter troede flere, at det skulle blive starten til Brandur Olsens gennembrud i FC København, men det kom aldrig.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Efter et låneophold hos Vendsyssel, skiftede Brandur Olsen til Randers FC i 2016. Efter næsten to år i Randers, skiftede han til islandske FH Hafnarfjördur, og nu tyder alt på, at det er på tide at skifte væk. For lidt under en måned siden meldte det islandske podcast-medie Dr. Football, om, at Brandur Olsen allerede havde indgået en aftale med en dansk klub, men det er sidenhen blevet afvist.

Nu mener Kvällsposten at vide, hvor Brandur Olsen fortsætter karrieren. Ifølge mediet, skifter den tidligere FCK-spiller til svenske Helsingborg ved årsskiftet, og bliver derfor holdkammerater med flere gamle Superliga-spillere. I Helsingborg er Anders Lindegaard, Anders Randrup, Alexander Farnerud og Tobias Mikkelsen på kontrakt, samt den svenske landsholdslegende Andreas Granqvist.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Helsingborg endte syv point over stregen i den afsluttede sæson af Allsvenskan, og er allerede i fuld gang med at sikre truppen til næste sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top