Christian Eriksen hjalp Tottenham til sejr efter en stærk 2. halvleg

The perfect guide to the casino

Christian Eriksen hjalp Tottenham til sejr efter en stærk 2. halvleg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Han startede ikke inde, men Christian Eriksen skulle alligevel ende med at spille en rolle, da Tottenham slog Brighton med 2-1 på hjemmebane.

Tottenham startede bedst i dagens opgør, og skulle også komme først på tavlen. Eller det var hvad de troede. Harry Kane scorede lidt over halvvejs inde i 1. halvleg, men efter et gennemtjek med VAR, var Harry Kane få centimeter offside, og derfor stod den stadig 0-0. Moussa Sissoko havde noget af en chance efter Harry Kanes annullerede mål, men en elendig tæmning gjorde, at han ikke kunne få afsluttet.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Det ændrede Adam Webster på, da han kom på tavlen efter 37 minutter, da han headede et frispark fra Pascal Groß i kassen. Det var til stor frustration for Tottenham-spillerne og fansene, da Harry Winks overhovedet ikke ramte Ezequiel Schelotto. Frisparket blev dømt alligevel, Harry Winks fik gult kort og Brighton kom foran.

Efter pausen kom Tottenham godt fra start. Otte minutter inde, landede bolden noget tilfældigt foran Harry Kane, der endnu en gang var stensikker foran kassen. Christian Eriksen blev skiftet ind i det 68. minut, og han skulle ikke bruge mere end fire minutter før han beviste, hvorfor han skal spille fra start.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Danskeren modtog kanten uden for feltet, og sendte en perfekt aflevering over til Serge Aurier, der uden de store problemer kunne servere bolden til Dele Alli, og dermed 2-1 til Tottenham.

Herfra var det tættere på 3-1 end 2-2, men der skulle ikke falde flere mål i opgøret. Sejren betyder, at Tottenham igen er tre point bag Chelsea, der dog spiller klokken 16.00, imens Brighton har fem point ned til stregen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top