The perfect guide to the casino

Spiller Mohamed Salah i aften? Nu har Jürgen Klopp udtaltt sig om Salahs situation inden kampen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Mohamed Salah var udtaget til Egyptens landsholdstrup, i forbindelse med landskampspausen, men her blev det ikke til meget spilletid grundet en skade. Nu har Jürgen Klopp åbnet op for, om Salah spiller i aften.

Liverpool tager nemlig imod Napoli, og det er altså en direkte kamp om 1. pladsen i gruppe E. Liverpool har et lille forspring, da man er ét enkelt point foran, og derfor er det altså en kamp, som man bare for alt i verden ikke må tabe. Der har været massere af spekulationer om, hvorvidt Mohamed Salah er blevet klar til aftenens kamp, og netop det spørgsmål, svarede Jürgen Klopp på, da han udtalte sig til Liverpools hjemmeside.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

– Mohamed ser virkelig godt ud. Han så rigtig god ud i træning i forgårs. I går lavede vi ikke så meget, så vi må se, hvordan det ser ud i dag. Men jeg er slet ikke bekymret, siger Klopp til Liverpools hjemmeside.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Mohamed Salah spillede ikke i weekendens 1-2 sejr over Crystal Palace, da han blev sparet, for netop at være klar til kampen mod Napoli. Braget mellem de to storklubber skydes i gang klokken 21.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top