The perfect guide to the casino

Sådan endte aftenens sidste Champions League-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Der har været Champions League på menuen i denne her uge, og endnu engang er vi blevet forkælet med vilde kampe.

Tidligere på aftenen spillede Valencia hjemme mod Chelsea, mens at Zenit tog imod Lyon. Klokken 21:00 blev de resterende seks kampe fløjtet igang, og du kan få overblikket herunder:

Belgiske Genk fik hjemme på Luminus Arena besøg af RB Salzburg fra Østrig, og her endte gæsterne med sejren og de tre point. P. Data og T. Minamino scorede for gæsterne kort inden pausen, mens at Hee-Chan og stortalentet E. B. Haaland scorede i anden halvleg. M. Samata fra Genk pyntede på resultatet i slutningen af kampen, men faktum er at Genk har udspillet deres rolle, da de nu er sikre på at slutte sidst i gruppen. RB Salzburg kan med en sejr hjemme mod Liverpool i næste runde smutte forbi dem, og spillere sig videre i turneringen.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Franske Lille jagtede her til aften deres første sejr i dette års udgave af Champions League, men selv hjemme på Stade Pierre-Mauroy blev gæsterne fra Ajax en for stor mundfuld. H. Ziyech scorede allerede efter to minutter, mens at Q. Promes lukkede kampen i midten af anden halvleg. Resultatet betyder at Ajax nu har 10 point og toppen gruppen foran Valencia og Chelsea, mens at Lille blot har ét point efter de første fem kampe.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Endnu en Red Bull klub var i aktion denne onsdag, hvor at RB Leipzig hjemme på Red Bull Arena fik besøg af Benfica. Gæsterne fra Portugal chokerede ved at komme foran med 0-2 i midten af anden halvleg på scoringer af Pizzi og C. Vinicius, men et flot comeback af RB Leipzig sikrede dem et uafgjort resultat. Svenske E. Forsberg scorede nemlig to mål i det henholdsvis 89. og 96. minut af opgøret, og det ene point gør at RB Leipzig fortsat topper gruppen med 10 point efter fem kampe. Benfica har blot fire point efter samme antal kampe.

Slavia Prag fik besøg af Inter hjemme på Sinobo Stadium, og her viste de italienske gæster klassen. De bragte sig allerede foran efter 19 minutter, men en udligning i det 37. minut skabte spænding i opgøret. I slutningen af kampen viste belgiske Romelu Lukaku stor klasse, da han scorede og leverede endnu et oplæg i kampen. Inter vandt derfor kampen med 1-3, og de indtager derfor gruppens andenplads.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top