The perfect guide to the casino

Medie: Ny vild regel tages i spil til EM 2020

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


The International Football Association Board (IFAB) håber på endelig at kunne indføre en ny regel, der skal hjælpe med at sikre spillernes helbred og sikkerhed i fremtiden.

Reglen er blevet diskuteret før, men ikke kommet helt i spil. Det er nemlig reglen omkring midlertidige udskiftninger, når en spiller har fået sig en hovedskade. IFAB har planer om at indføre den nye regel fra den 1. juni af ifølge Sky Sports, og det kan altså betyde, at reglen vil blive benyttet under EM 2020.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Den nye regel lyder som følgende. Holdet med den skadede spiller, kan i op til ti minutter, indskifte en midlertidig spiller, imens den skadede spiller bliver gennemset for eventuelle hjernerystelser, eller endnu værre skader. I dag er det sådan, at lægerne har tre minutter til at vurdere, om en spiller skal ud eller blive på banen, og i mellemtiden mangler holdet altså en spiller, og det er netop dette, som er problemet.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

For her ønsker holdene selvfølgelig at spille 11 mod 11 hurtigst muligt, og derfor bliver spillere til tider sat hurtigt ind, uden at blive undersøgt grundigt nok. Ifølge Sky Sports, så er Den Internationale Spillerforening (Fifpro) og Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) enige om, at den nye regel skal i spil til EM 2020.

Derfor skulle IFAB i næste uge også diskutere om indførslen af reglen, og samtidig stemme for, at den skal være en del af EM 2020.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top