The perfect guide to the casino

Har DBU begået en fejl? Flere landsholdsstjerner roser Åge Hareide til skyerne – Det er hans fortjeneste

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Når EM i 2020 bliver spillet i blandt andet Telia Parken, bliver det med et dansk landshold anført af Åge Hareide på trænerbænken. Det bliver dog også sidste periode for Åge Hareide, der stopper som landstræner efter slutrunden.

Efter EM 2020, er det nemlig Kasper Hjulmand, som får lov til at styre tøjlerne på landsholdet. Det er i sig selv ikke så kontroversielt, men det er mere måden Hjulmand er blevet ansat på, som er noget kontroversiel. DBU og Peter Møller meldte nemlig ud midt i det hele, at Kasper Hjulmand er ansat fra 2020 af, og at man ikke har tænkt sig at forlænge kontrakten med Åge Hareide.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Det er altså til trods for, at han har ført Danmark til VM i Rusland i 2018, og nu også kvalificeret Danmark til EM 2020. Han har samtidig ikke tabt en landskamp i 34 kampe i streg, og derfor er der to forskellige parter, i hele situationen omkring Åge Hareide. Der er dem, som i den grad værdsætter, at det danske landshold bare ikke taber, og så er der dem, som ikke er så glade for den måde, som Åge Hareide og det danske landshold har spillet på.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Hvis man spørger spillerne, er der kun rosende ord at sige om Åge Hareide. Simon Kjær sagde efter kampen mod Irland, at Hareide har gjort et rigtig flot stykke arbejde, og at ‘vi havde nok tabt denne her kamp på et andet tidspunkt’. Nu er det så målscoreren fra Irland-kampen, Martin Braithwaite, som sender roser afsted til Åge Hareide.

– Holdånden er unik på landsholdet. Jeg har aldrig oplevet det sådan før, og der er ingen tvivl om, at den kan bære os langt. Hareide giver os en masse ro. Der er frihed, og når du har så stor en frihed, vil du gerne betale tilbage. Vi har lov til at leve, have det sjovt, have det godt, og der er ingen tvivl om, at han har en stor andel i den harmoni, der er i truppen, siger han til Ugeavisen Esbjerg.

Spørgsmålet i sidste ende er, om spillerne overhovedet glæder sig til, at Åge Hareide stopper som landstræner. Meget tyder på, at flertallet ihvertfald er rigtig glade for nordmanden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top