The perfect guide to the casino

Frank Lampard melder klart ud om Valencia-braget: ‘Det er en ‘må ikke tabe’ kamp

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Imens flere af grupperne inden gårsdagens Champions League kampe var nogenlunde afgjort, hvem der ville slutte i top 2, er der rigtig mange grupper i aften, hvor der er massere af spille om.

En af dem er i gruppe H, hvor Ajax, Valencia og Chelsea alle har syv point i gruppen, imens LOSC Lille er ude, da de kun har hentet ét point. I Spanien mødes Valencia og Chelsea, og her jagter Chelsea revanche, efter man tabte på Stamford Bridge med 0-1. I den kamp blev man straffet på en af Valencias eneste chancer, imens man selv brændte straffespark sent i kampen.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Siden nederlaget mod Valencia, har det kørt fantastisk for Chelsea. Man spillede en rigtig flot kamp mod Manchester City på udebane i ligaen, og ligger på 4. pladsen i ligaen. Til trods for den fine form, så vil træner, Frank Lampard, ikke tage favoritværdigheden 100% i aftenens kamp.

– Jeg synes det er en ‘må ikke tabe’ kamp, fordi vi er i den position som vi er i. Vi tabte terræn i den første kamp på Stamford Bridge, men har siden indhentet det. Jeg har hele tiden følt, at det var en tæt gruppe, og vi vil virkelig ikke tabe den her kamp. Det betyder ikke, at vi er ude, men det kommer til at se rigtig svært ud så, sagde Frank Lampard blandt andet på pressemødet.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Chelseas helt store stjerne i denne sæson, Tammy Abraham, er sikker i sin sag omkring aftenens kamp mod Valencia. Det er for ham nemlig, den største kamp i sæsonen.

– Vi ved, at det her er vores største kamp i sæsonen indtil nu. Træningen har ikke været anderledes, og vi har alle nydt den og været fokuserede. Vi skal samle os selv op efter nederlaget til Manchester City, og vi ved, at vi skal give vores bedste for at vinde. De små detaljer skal være på plads og det er en kæmpe kamp. Vi skal efterlade alt på banen. For mange af os, er det (Champions League, red.) en drøm, der er gået i opfyldelse. Vi vil ikke stoppe nu, vi må blive ved at presse på og forbedre os, lød det fra Tammy Abraham inden kampen.

Kampen mellem Valencia og Chelsea bliver skudt i gang klokken 18.55.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top