The perfect guide to the casino

FC Barcelonas nye stjerne klar i mælet: Busquets har hjulpet mig utroligt meget

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Der er topbrag i gruppe F, når FC Barcelona tager imod Borussia Dortmund på hjemmebane. Inden kampen har den spanske storklub et forspring på ét point, og derfor har man ikke råd til at tabe aftenens kamp.

Barcelona har noget overraskende kun scoret fire mål i de første fire kampe, men kommer heldigvis til kampen med to sejre i træk i ligaen. Omvendt har det set rigtig skidt ud for Borussia Dortmund, der ingen landsholdspausen tabte med 4-0 til Bayern München, og i weekenden spillede 3-3 på hjemmebane mod oprykkerne fra Paderborn.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Derfor er hjemmeholdet også store favoritter, og kan sikre sig 1. pladsen i gruppen, hvis de vinder i aften. En af de spillere, der virkelig skal træde i karakter, er den nye stjerne Frenkie de Jong. Den 22-årige hollandske stjerne, skiftede denne sommer fra Ajax, og har virkelig trådt i karakter siden skiftet. Han var med til pressemødet forud for kampen mod Dortmund, og her kommenterede han blandt andet på, hvem der virkelig har hjulpet ham med at falde til.

– Hele holdet har hjulpet mig meget, men hvis jeg skal nævne en, så har Busquets virkelig hjulpet mig meget, med at falde til, sagde Frenkie de Jong på pressemødet, der også kommenterede på aftenens kamp, og på hans egen position på holdet.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

– Selvfølgelig ved vi, at vi kan forberede os. Vi har arbejdet rigtig hårdt, der er ingen kamp, hvor vi ikke har lavet fejl, men vi har ikke spillet så dårligt som folk siger.

– Det er interessant(min position på holdet, red.). Jeg har sagt mange gange, at det ikke betyder noget, hvor jeg spiller. Jeg kan spiller 6’er, 8’er eller 10’er. Jeg kan godt lide at spille i midten af banen. Du bliver nødt til at spørge træneren(Ernesto Valverde, red.), hvor han synes jeg er bedst.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top