The perfect guide to the casino

Mourinhos første startopstilling og Eriksen på bænken – Nu har Mourinho udtalt sig om danskerens bænkplads

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Christian Eriksens kontrakt udløber til næste sommer, og alt tydede på, at hans kontrakt ikke ville blive forlænget imens Mauricio Pochettino var træner.

Nu er argentineren dog blevet fyret, og ind er kommet Jose Mourinho. De forskellige engelske medier har både meldt om, at Mourinho vil prøve at forlænge med Eriksen, og at Mourinho ikke har nogen planer om at bruge spillere, der ikke vil være i Tottenham i fremtiden. Derfor er det meget svært at tyde på, hvordan Christian Eriksens fremtid under Mourinho ser ud.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Nu har den portugisiske manager udtalt sig om situationen, efter han skulle sætte sin første startopstilling. Her er danskeren nemlig blevet bænket, og i stedet starter Lucas Moura, og det blev Jose Mourinho spurgt om inden kampstart.

– Det handler ikke bare om kontinuitet, kampen i dag er rigtig rigtig vigtig, men vores fremtid er også rigtig rigtig vigtig. Jeg skal forstå, hvad der er i Christians tanker og hjerte, og vi skal tage den rigtige beslutning for klubben.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Derfor tyder det altså på, at Christian Eriksen ikke skal se frem til meget spilletid, medmindre han forlænger kontrakten.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top