The perfect guide to the casino

Indskiftede Vidal sikrede FC Barcelona sejren

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Der var store forventninger til FC Barcelona, eftersom man startede med Luis Suarez, Lionel Messi, Ousmane Dembele og Antoine Griezmann i udebanekampen mod Leganes.

FC Barcelonas fans blev dog slemt skuffet, da man kom bagud efter blot 12 minutter til Martin Braithwaite og co. Her fik Youssef En-Nesyri bolden, og trak flot ind i feltet og sendte kuglen over i det modsatte målhjørne, uden chance for Marc-André ter Stegen.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

FC Barcelona måtte gå til pausen bagud med 1-0, og derfor skulle der ske noget i 2. halvleg, hvis man ikke skulle ud i et skuffende pointtab mod sidstepladsen i La Liga. Men under 10 minutter inde i 2. halvleg, kom FC Barcelona tilbage. Lionel Messi serverede et frispark lige i panden på Luis Suarez, der sikkert kunne score til 1-1, og herefter var der lagt op til et pres på hjemmeholdet.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Et hjørnespark i det 79. minut skulle dog sikre Barcelona sejren. Indskiftede Arturo Vidal modtager bolden et par meter foran målet, hvor han stod helt umarkeret, og meget let kunne score. Arturo Vidal stod i en kæmpe offside position, men da det var en Leganes-spiller, der sendte bolden til Vidal, fik scoringen lov til at stå, efter en gengivelse med VAR.

Dermed er der lidt oprejsning til FC Barcelona, der ikke gik til landskampspausen med den bedste stime.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top