The perfect guide to the casino

Gammel video af en meget ung Chelsea-stjerne går viralt: ‘Jeg prøvede at ramme den som Ronaldo’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Frank Lampard har taget over i Chelsea, og her har han fået en rigtig flot start i hjerteklubben. Man er kun bag Liverpool i ligaen og er i en god position, i forhold til at gå videre fra Champions League.

En af de grunde til, at det er en ekstra flot præstation er, at Chelsea ikke kunne handle ind denne sommer, og i stedet har Frank Lampard brugt rigtig mange unge spillere. Tammy Abraham og Mason Mount er bare to eksempler på, hvem der har trådt frem og leveret, nu når man ikke kunne handle store stjerner ind, selvom man solgte Eden Hazard til Real Madrid.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

20-årige Mason Mount har spillet 12 kampe i Premier League i denne sæson. Her er det blevet til fire mål og to assists, og nu er en lidt ældre video af Mount dukket op på internettet. Her er det en langhåret Mount, som er iført Chelsea-træningstøj, der fortæller til kameraet, at han baserer sine frispark ud fra Ronaldo, og at han har planer om at ramme øverste målhjørne. Grunden til, at den netop er gået viralt er, at den unge Mount sparker bolden i kassen på flot vis.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Se bare videoen herunder:

Den udlånte Chelsea-spiller Trevoh Chalobah, har smidt sin egen video op, hvor Mason Mount sparker bolden perfekt i kassen, under lidt selvtræning med Chalobah.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top