The perfect guide to the casino

Manchester United og Arsenal delte på Old Trafford

Foto: Ritzau Scanpix



Manchester United og Arsenal delte efter en våd affære på Old Trafford.

Her til aften bragede Manchester United og Arsenal sammen på Old Trafford i Premier League-rundens sidste opgør, og der var i den grad lagt op til noget af et opgør.

De to rivaler leverer nemlig altid underholdning i verdensklasse når de mødes, og der var derfor store forventninger til kampen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Desværre var første halvleg en yderst tam og kedelig affære, hvor at den massive regn også var stærk medvirkende til dette.

S. McTominay gav dog Manchester United en føring til pausen, da han bragede bolden ind fra stående bag en prisgivet B. Leno i Arsenal-målet i det 45. minut.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Anden halvleg var en helt anden kamp, og her levede de to mandskaber op til forventningerne med flere chancer og godt spil.

I det 58. minut blev der også udlignet på en scoring af P. Aubameyang, hvor at VAR dog måtte i aktion, da linjedommeren havde dømt offside inden, hvilket dog var helt forkert.

Det uafgjorte resultatet giver således ét point til hvert hold, som sender Arsenal op på 4. pladsen, mens at Manchester United indtager ligaens 10. plads.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top