The perfect guide to the casino

Bayern München-stjerne afslører: Drømmer om Premier League

Foto: Ritzau Scanpix



Der kan være utrolige gode nyheder på vej til de Premier League mandskaber, som har problemer i defensiven.

Her skal det nok også lige siges, at det primært er topklubberne, som bør kigge med, da andre klubber ville få svært ved at overtale ham til at skifte til dem. Og hvem er ‘han’ så. Det er den 24-årige Niklas Süle, som både har slået Jerome Boateng og før i tiden Mats Hummels af i Bayern München og på det tyske landshold. Den 24-årige forsvarsstjerne har udtalt til DAZN, at han meget gerne kunne tænke sig at prøve kræfter med Premier League i fremtiden.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Jeg overvejede at tage til Premier League i 2017. Det er en af de ligaer, som jeg virkelig gerne vil prøve at spille i. Dengang så jeg dog skiftet til München som det bedste skridt. Og som I kan se, er jeg meget glad for at være i Bayern. Ikke kun fordi jeg spiller, men også fordi fansene og hele staben er fantastiske, lyder det fra Süle ifølge DAZN.

I 2017 var det angivenligt Chelsea, som var ude efter den tyske stjerne, men istedet for at smutte til England, valgte han altså at skifte Hoffenheim ud med Bayern München. Her har han så sidenhen slået sig fast som en kæmpe stjerne, og har siden skiftet i 2017, spillet 93 kampe for den tyske storklub. Kontrakten med Bayern München udløber i 2022, og i en alder af kun 24 år, har Niklas Süle massere tid endnu, hvis han vil nå at prøve kræfter med Premier Leauge.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top