Vild plan: Wolverhampton vil hente Real Madrid-talent

The perfect guide to the casino

Vild plan: Wolverhampton vil hente Real Madrid-talent

Foto: Ritzau Scanpix



Wolverhampton planlægger at komme med et bud på norske Martin Ødegaard, der har kontrakt med Real Madrid, men som er udlejet til Real Socieddad.

Ifølge Daily Mirror har Wolverhampton sendt repræsentanter til Spanien for at kigge nærmere på Martin Ødegaard, der har gjort det rigtig godt i Real Sociedad i denne sæson.

Nordmanden er udlejet til den baskikse klub fra Real Madrid, og avisen citerer spanske kilder for, at Real Madrid ikke nødvendigvis er afvisende over for at sælge Martin Ødegaard, hvis prisen er rigtig.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

En overgangssum på 20 millioner pund (små 170 millioner kroner) er nævnt.

Wolverhampton rykkede op i Premier League i forrige sæson og gjorde det fint i sidste sæson, hvor klubben blev nummer syv i Premier League og kvalificerede sig til denne sæsons Euripa League. Starten på denne sæson har dog ikke været helt så god, selvom det dog lykkedes at nedkæmpe bundholdet Watford lørdag.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Martin Ødegaard skiftede fra norske Strømsgodset til Real Madrid som 16-årig i 2015. Han er dog endnu ikke slået igennem på førsteholdet, hvor det kun er blevet til en enkelt kamp.

Inden udlejningen til Real Sociedad har Real Madrid haft udlejet angriberen til Heereenveen og vitesse i Holland.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top