For halvandet år siden fik de afvist et bud på 460 mio. kroner: Nu vil Barcelona hente Premier League-stjerne gratis til januar

The perfect guide to the casino

For halvandet år siden fik de afvist et bud på 460 mio. kroner: Nu vil Barcelona hente Premier League-stjerne gratis til januar

Foto: Ritzau Scanpix



Man ser nogle gange mislykkede handler, hvor klubberne ikke kan blive enige om en pris, og spilleren derfor må blive i sin klub, på trods af, at han gerne ville skifte væk.

For 18 måneder siden, var Barcelona rigtig interesseret i at købe Chelsea-stjernen Willian. Her skulle de også have smidt et bud afsted på 55 millioner pund eller omkring 460 millioner kroner. Problemet var bare, at Roman Abramovich skulle have afvist det bud, da han ikke ville af med sin brasilianske stjerne. Nu står Chelsea dog med endnu et problem, da Willian ikke har forlænget sin kontrakt.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

For nu udløber Willians kontrakt nemlig om mindre end et år, og det gør altså, at han kan forhandle med andre klubber kvit og frit, allerede til januar. The Sun skriver, at Willian afviser at forlænge sin kontrakt, og det er her, at Barcelona skulle være klar til at slå til. Ifølge mediet, så skulle de have holdt øje med Willian i over ti år siden hans tid i Shakhtar Donetsk, og selvom han er blevet 31 år, så ville han være en rigtig fin spiller til at udvide bredden i truppen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Så hjælper det da også, at man nu kan få ham 460 millioner kroner billigere, end sidst man var ude efter ham. Willian kom til Chelsea i 2013 og har sidenhen spillet 299 kampe. Her er det blevet til 53 mål og 53 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top