The perfect guide to the casino

Medie: Ernesto Valverde er fyringstruet – Tidligere klublegende skal erstatte ham

Foto: Ritzau Scanpix


FC Barcelona tabte i weekenden med 2-0 på udebane til Granada. Det betyder, at Barcelona blot har syv point efter fem kampe i ligaen.

Det er altså langt fra blevet til en godkendt start for FC Barcelona, som dog også har døjet med en masse skader til flere af deres offensive stjerner. Ernesto Valverde har været træner i Barcelona siden 2017, men selvom kontrakten først udløber om et år, så kan han meget vel være færdig i klubben før tid.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Det er ikke mere end et par dage siden, at ESPN skrev, at Ernesto Valverde har mistet tilliden fra flere af Barcelona-spillerne, hvilket aldrig er et godt tegn for en træner. Nu melder Ara, via Goal om, hvad FC Barcelonas plan kunne være, hvis man vælger at fyre Valverde før tid.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Ifølge Goal, så skulle Barcelona-legenden Xavi, have sagt til Ara, at han mere end gerne ville være træner i klubben. Barcelona har tidligere også givet udtryk for, at man meget gerne vil have en manager, som har en fortid i klubben som spiller, og her passer Xavi helt perfekt ind. Xavi spillede nemlig hele 769 kampe for Barcelona, hvor det blev til 85 mål og 184 assists. Han vandt samtidig fire Champions League titler, otte spanske mesterskaber samt tre spanske cuptitler.

Den 39-årige spanier har denne sommer startet sin trænerjob i Al Sadd fra Qatar, og her er det blevet til fire sejre, en uafgjort og et nederlag.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top