The perfect guide to the casino

Juventus vil sælge spillere for 2,2 milliarder – Disse fire stjerner står for skud

Foto: Ritzau Scanpix


Juventus har været yderst aktive på transfermarkedet de sidste par vinduer, hvor man blandt andet har hentet Cristiano Ronaldo og Matthijs de Ligt.

Cristiano Ronaldo, Leonardo Bonucci, Douglas Costa, Joao Cancelo, Aaron Ramsey, Matthijs de Ligt og Danilo, er blot nogle af de stjerner som Juventus har hentet på de sidste to transfervinduer. Imens er spillere som Mattia Caldara, Rolando Mandragora og Moise Kean røget den anden vej. Det er dog ikke nok, hvis man ikke vil komme i problemer med Financial Fair Play.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Derfor skal Juventus til at sælge en masse spillere, for at undgå straf. Her skriver Calcio Mercato, at Juventus har planer om at tjene omkring 300 millioner euros eller omkring 2,2 milliarder, så man ikke kommer i problemer, og derfor skal der sælges en masse stjerner. Det italienske medie skriver, at Paulo Dybala, Blaise Matuidi, Emre Can og Miralem Pjanic er fire af de stjerner, som står for skud, når pengene skal indtjenes.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Imens Paulo Dybala allerede var ved at blive solgt denne sommer til blandt andet Tottenham, så er Pjanic et forholdsvis nyt navn af spillere de vil sælge, da sidste nyt ved sommerens transfervindue altså var, at man meget gerne ville beholde Pjanic. Det skulle ifølge Calcio Mercato dog være ændret nu, eftersom man har indset, hvor meget man virkelig skal sælge for, for at komme uden om problemerne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top