The perfect guide to the casino

Godt nyt til Brøndby: Stjernespiller klar til at slutte karrieren i klubben

Foto: Ritzau Scanpix



I endnu en hæsblæsende kamp, hvor Brøndby var involveret, viste offensiven hos Brøndby, at de ved hvor målet står.

En 4-2 sejr over FC Nordsjælland på hjemmebane, hvor vi dog skulle helt hen til slutningen af kampen, før Brøndby definitivt fik lukket og slukket kampen. Hany Mukthar fik lov til at spille 90 minutter, og han leverede da også et mål inde i 2. halvleg, da han med et drøn af et langskud, satte bolden ind til 3-1.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Endnu en gang var det dog kaptajnen Kamil Wilczek, som viste storform, og leverede to assists og et mål i gårsdagens kamp. Kamil Wilczek udbyggede sin føring på Superligaens topscorerliste, og har nu scoret otte mål i sæsonen. Han har tidligere skrevet et Facebook opslag, at han åbner op for, at hans tid i Brøndby langt fra er færdig, og nu er der endnu bedre nyheder til Brøndbys fans.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Kamil Wilczek kom til Brøndby tilbage i januar 2016, og har sidenhen udviklet sig til at være en af de største stjerner i klubben. Kontrakten udløber i 2021, men til bold.dk afslører den polske angriber, at han er åben for at afslutte sin karriere i Brøndby.

– Selvfølgelig. Jeg er meget åben, men tingene går meget hurtigt i fodbold, så man kan ikke rigtig planlægge noget for at være helt ærlig.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top