The perfect guide to the casino

Real Madrid var interesseret – Denne sommer skiftede han til Superligaen

Foto: Ritzau Scanpix



På søndag mødes AGF og Aab i Aarhus, og her møder træner for AGF, David Nielsen, en af hans gamle spillere fra hans tid i Norge.

I det første halvår af 2014, var David Nielsen assistentmanager i norske Strømgodset. Her blev han så forfremmet til cheftræner i sommeren 2014, og stod i spidsen for klubben i et år, før han vendte hjem til Danmark. I 2013, blev Iver Fossum rykket op til Strømgodsets førstehold, men det var først i 2014, at han slog igennem i den norske klub. På samme tidspunkt som David Nielsen var blevet ansat.

– Han var en superdygtig spiller, disciplineret spiller, hårdtarbejdende spiller. Dygtig pasningsspiller med en super mentalitet for en ung spiller. Han spillede stort set samtlige kampe, mens jeg var der, så det er en dygtig spiller, AaB har fået, lyder det fra David Nielsen om Iver Fossum til tipsbladet.dk.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Denne sommer skiftede Iver Fossum til Aab fra tyske Hannover, men det kunne være gået meget anderledes for den 23-årige nordmand. Som 17/18-årig slog han igennem i Strømgodset, og det fik selveste Real Madrid øjnene op for. De var netop i Norge for at forhandle om en anden Strømgodset spiller, Martin Ødegaard, men ifølge norske medier, var Real Madrid interesseret i Iver Fossum også, og spurgte til det norske talent, som både den norske og engelske presse havde sammenlignet med Martin Ødegaard.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Det endte dog aldrig med rigtigt at komme på tale, og istedet endte Iver Fossum i Hannover i 2016. Skiftet til Aab denne sommer undrer David Nielsen rigtig meget, da han mener talentet er til meget mere end Superligaen.

– Fordi potentialet er større end det(Superligaen, red.). Det er vel for at komme et sted hen, hvor han er vigtig. Den tankegang kan jeg sagtens følge. Men jeg er overrasket over, at han ikke har kunnet slå igennem i større grad, end han gjorde, i Hannover af den ene eller anden grund.

AGF og Aab starter på søndag klokken 12.00

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top