The perfect guide to the casino

Espanyol-stjerne svinede Messi til under kamp: Nu taler han ud Messis geniale comeback fra kampen

Foto: Ritzau Scanpix



Fra 2014-2016, spillede Álvaro Gonzalez i Espanyol. Her havde han den umulige opgave, at skulle stoppe Lionel Messi, når Barcelona kom på besøg.

I 2016 skiftede han til Villarreal, og blev i denne sommer udlejet til Marseille, på en etårig låneaftale. Men tilbage til hans tid i Espanyol. Tilbage til 2016, kom han i endnu en duel med Lionel Messi, og her kom de to stjerner op og diskutere, ved føringen 0-1 til Barcelona. Fra den 2. januar til den 16. januar, spillede Espanyol og Barcelona mod hinanden hele tre gange.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Det var i en periode, hvor vi havde tre derbys i streg mod Barcelona, alle kampe med stor intensitet. Vi plejede at lave sjov med hinanden, og på et tidspunkt sagde jeg til ham, ‘Du er virkelig lille, mikroskopisk.’ Han kiggede bare på mig og sagde ‘Du, du er virkelig dårlig til fodbold.’ Jeg fik det sidste ord og sagde ‘Ja, vi har begge ret.’ Efterfølgende kunne vi begge grine af det, udtalte Álvaro Gonzalez til RMC.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Der er dog heller ingen tvivl om, at Lionel Messi havde overtaget over Álvaro på fodboldbanen, og imens 29-årige Álvaro nåede at spille 82 kampe for Espanyol, er det for Lionel Messi blevet til 687 kampe for Barcelona. Her er det blevet til hele 603 mål og 242 assists, samt en kæmpe række af trofæer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top