The perfect guide to the casino

Chok: Stopper Ståle Solbakken i FC København før tid? Se hans kryptiske kommentar her

Foto: Ritzau Scanpix



Hvis man begynder at snakke om den bedste FC København manager i historien, så er det meget svært at komme uden om Ståle Solbakken.

Den 51-årige nordmand har været i FCK af to omgange, begge omgang med kæmpe succes. Første gang han kom til klubben var i 2006, og her var han manager i fem år, før han drog til udlandet. Fra 2006-2011, havde han et pointsnit på 2,02 i 233 kampe. Her vandt han Superligaen fem gange, pokalfinalen en enkelt gang, samt Royal League også.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Efter to dårlige og korte ophold i Wolverhampton og FC Köln, kom han tilbage til FC København i 2013. Her er det siden blevet til to danske mesterskaber og tre pokaltitler. Udover dette har han været en af de bærende kræfter, i FC Københavns succes i europæisk sammenhæng. I maj forlængede han kontrakten med FCK, så den først udløber i 2023, men nu har en kryptisk udtalelse til norske VG, sat rygterne i gang, om Ståle stopper i klubben før tid.

– Alt har en ende, men jeg har altid sagt, at jeg skal stoppe, når folk mindst aner det, og tingene går godt. Lige nu synes jeg, det er interessant, siger han til VG.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Før i tiden har Ståle Solbakken haft problemer med familien, da de boede i Norge, imens han var bosat i Danmark. Nu er hans kone og ene datter dog flyttet til København, så derfor overrasker det mange, at Ståle Solbakken melder ud, at han sagtens kunne finde på at stoppe før tid. Selvom familien er kommet til København, har hans job kostet meget på familieposten, og så sent som i denne sommer, var der endnu en gang problemer.

– Den sidste tid har været meget hektisk. Jeg tror ikke, at min kone ville sige, at det er den bedste måned i hendes liv. Vi er flyttet – og min datter, som er 15 år, skal begynde på en ny skole. Jeg har knapt været hjemme, og når jeg har været det, har jeg været på telefonen,« siger Ståle, der dog lover sin kone og datter, at ‘nu bliver det bedre.’

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top