Har ikke haft et job siden 2018: Nu afslører Arsene Wenger hvad hans næste drømmejob er

The perfect guide to the casino

Har ikke haft et job siden 2018: Nu afslører Arsene Wenger hvad hans næste drømmejob er

Foto: Ritzau Scanpix


Efter 22 år som manager for Arsenal, stoppede Arsene Wenger med at træne London-klubben tilbage i 2018. Sidenhen har han ikke fået et nyt job, men det er ikke fordi, han ikke er blevet tilbudt noget.

Arsene Wenger har afsløret, at der har været massere af bud på ham, men ikke noget som tiltalte ham nok, til at blive træner igen. Den 69-årige franskmand, blev især sat i forbindelse med et trænerjob i Newcastle efter Rafa Benitez sagde op, men her afslørede Wenger selv, at det var for tidligt at tage et nyt job, og samtidig ville det være meget svært at træne et andet job i England grundet hans lange fortid i Arsenal.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Han udelukkede dog ikke et trænerjob for en anden Premier League klub i fremtiden, men i et interview med beIN Sports, afslørede den tidligere Arsenal-træner, hvilket trænerjob han meget gerne vil have i fremtiden. Han ønsker nemlig at være landstræner, især igennem en slutrunde som VM, og samtidig åbner han op for, at tage over som landstræner inden VM i Qatar i 2022.

Læs også: Journalist chokerede på Bendtner-pressemøde: Sagde hun virkelig det!?

– Det ville give mig nok tid og distance væk fra mit seneste job, og det(landstræner i 2022, red.) ville jeg være åben for. Jeg må indrømme, at jeg har altid ville træne ved en VM-slutrunde, fordi jeg føler at det er et job som manager, hvor alle de bedste fodboldspillere spiller fodbold. Forhåbenligt vil i se mig, syv-ni-tretten, i Qatar om tre års tid, udtalte Arsene Wenger til beIN Sports.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

Arsene Wenger understreger, at han absolut har planer om at være træner igen, men selvom han har haft mange ‘fine tilbud, så skal han føle sig klar, før han takker ja til et tilbud. I Arsenal nåede han at vinde det engelske mesterskab tre gange samt FA Cuppen syv gange.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top