The perfect guide to the casino

Twitter går amok: Kække Viktor Fischer sætter Nicklas Bendtner FULDSTÆNDIG på plads efter første træning

Foto: Ritzau Scanpix


Der er ingen tvivl om, at hvis man de kommende dage, tager ud på FC Københavns træningsanlæg, så vil nummer 32 være i centrum. Nicklas Bendtner har nemlig for et par timer siden overstået sin første officielle træning og pressemøde for FC København.

Det gik ikke stille for sig til pressemødet, Bendtner blev spurgt ind til lidt af hvert, og blandt andet et noget useriøst spørgsmål fra Radio24syv, tog overskrifterne fra pressemødet. Både Nicklas Bendtner og Ståle Solbakken klarede det dog helt fint, så nu er det blot spillet på banen, der er næste mission, i Bendtners plan om at lukke munden på kritikerne.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Mange af FC Københavns spillere er samlet med resten af deres landshold, i denne tid, hvor landsholdpausen sætter en stopper for klubfodbold. En af dem, som ikke er med sit landshold er FCK-stjernen Viktor Fischer, og efter dagens træning med Bendtner, blev han spurgt om, hvad han synes om alle de mennesker og fans der var mødt op, for at se holdet træne. Her var Viktor Fischer som vi nu en gang kender ham, klar med et noget køligt svar.

Læs også: Journalist chokerede på Bendtner-pressemøde: Sagde hun virkelig det!?

Fischers kække kommentar, fik Twitter til at eksplodere i grin.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

Første gang, Nicklas Bendtner får chancen for at komme i aktion for FC København i en betydningsfuldkamp, bliver den 15. september, når FC København skal en tur til Hobro.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top