The perfect guide to the casino

Nyt chokrygte opstået – Nu vil denne storklub kapre Christian Eriksen til januar foran Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix


De fleste regnede med, at Christian Eriksen efter sommerens transfervindue, kunne kalde sig den dyreste købte dansker nogensinde. Den pris endte Joachim Andersen dog med at tage, men hvis rygterne holder, så kan Eriksen stjæle den pris til januar.

Kontrakten med Tottenham udløber til næste sommer, og derfor skal Tottenham sælge danskeren til vinter, hvis de har planer om at få en transfersum for ham. Indtil videre har Christian Eriksen nemlig ikke indikeret, at han har planer om at forlænge hans kontrakt med Tottenham.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Manchester United var interesseret i at hente Christian Eriksen i det netop overståede transfervindue, men her skulle Eriksen have sagt nej, da han stadig håbede på, at han kunne få et skifte igennem til Real Madrid. Meldingerne fra spansk presse går dog på, at de først vil prøve at hente ham til næste sommer, når han kan hentes på en fri transfer. Derfor håber Manchester United at kunne overtale Eriksen, til at skifte væk til vinter.

Læs også: Journalist chokerede på Bendtner-pressemøde: Sagde hun virkelig det!?

Nu tyder det dog på, at de får konkurrence fra italienske Inter. Således skriver det engelske medie Express, at Inter har planer om, at prøve at kapre danskeren foran den engelske gigant til vinter. Inter har allerede i dette transfervindue handlet to gange i Manchester United, da man hentede Romelu Lukaku på en permanent aftale, og samtidig sikrede sig Alexis Sanchez på en låneaftale.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

I Christian Eriksens tid i England er det blevet til 281 kampe. Her har han scoret 67 mål og leveret 86 assists.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top