The perfect guide to the casino

Liverpool-profil ville gerne væk denne sommer: Jeg fortjener ikke at blive udlejet

Foto: Ritzau Scanpix


Dejan Lovren er hudløs ærlig i et interview med lokalavisen Liverpool Echo

Denne sommer var Dejan Lovren rygtet væk fra Liverpool, og der var især interesse fra flere italienske klubber. Således var der snak om en lejeaftale til AS Roma, men det endte som bekendt ikke med at ske.

Nu åbner den 30-årige kroatiske stopper op omkring forløbet, hvor at han er hudløs ærlig. Du kan læse det lange interview herunder, som han har givet til lokalavisen Liverpool Echo.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

– Ja, jeg overvejede at skifte. Jeg vidste, at jeg gav mit bedste for Liverpool, og vi vandt Champions League, men jeg er ikke en spiller, der kan lide at sidde på bænken og hæve min løn, siger Lovren til Liverpool Echo.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Nogle mennesker omkring mig sagde ‘hvorfor bekymrer det dig, du er i en stor klub, hold kæft og tag pengene’, men jeg er ikke glad for at sidde på bænken.

Læs også: Journalist chokerede på Bendtner-pressemøde: Sagde hun virkelig det!?

– Milan kontaktede mig, men Roma var mest vedholdende, selvom forhandlingerne ikke gik godt. Jeg har opnået store ting i fodbold og fortjener ikke at skulle udlejes, så nogen kan se mig og mine kvaliteter an.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

Ifølge Lovren så har Jürgen Klopp denne sommer fortalt ham, at der bliver brug for stopperen, og at han ikke skulle udlejes.

– Ja, det sagde han til mig, men jeg var forvirret, fordi jeg ved, at jeg i øjeblikket er i den værste position af alle midtstopperne på holdet. Men der er mange kampe, så det er muligt, der kommer skader.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Jeg ville gerne væk, det skete ikke, og Liverpool fortalte mig, at de har brug for mig. Jeg accepterer det. Det var åbenbart ikke meningen, at jeg skulle af sted.

I sidste sæson blev det til 18 kampe i alle turneringer for Dejan Lovren, hvor at flere af dem dog var som indskifter i de døende minutter.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top