The perfect guide to the casino

Juventus-stjerne på vej væk? ‘Jeg er skuffet og vred’

Foto: Ritzau Scanpix


Man må tage hatten af for Juventus, når man skal kigge på, hvilken europæisk storklub, der har den bredeste trup. Problemet er bare, at i en så bred trup som Juventus’, er det utrolig svært at tilfredstille alle stjernerne. Det lider klubben nu konsekvensen af.

Juventus udtog igår deres trup til det kommende Champions League gruppespil, og her måtte et par stjerner se sig forbigået. Imens de to nye midtbanemænd Aaron Ramsey og Adrien Rabiot kan glæde sig over, at de kan spille Champions League bold med Juventus, så er blandt andet Mario Mandzukic og Emre Can ikke udtaget.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Og sidstnævnte er alt andet end tilfreds, med den trup som træner Maurizio Sarri har valgt. Efter det kom frem, at han var blevet forbigået udtalte han i vrede, at han bestemt ikke er tilfreds med beslutningen, og at han var blevet lovet nogle helt andre ting.

Læs også: Journalist chokerede på Bendtner-pressemøde: Sagde hun virkelig det!?

I dag har Emre Can dog fortrudt hans hurtige kommentar, efter han havde fået af vide, at han ikke var med på holdet. På hans Instagram har han nemlig delt en besked, hvor han takker Juventus for deres support igennem hans tid i klubben, og at han af respekt for Juventus, ikke har mere at sige i denne situation. Så er spørgsmålet bare, om Juventus og Maurizio Sarri godtager den, eller vil sende Emre Can videre hurtigst muligt.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

Emre Can har været i Juventus siden 2018, og har i sin første sæson spillet 38 kampe, hvor det blev til fire mål, en enkelt assist samt ni gule kort. Kontrakten med Juventus udløber i 2022.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top