The perfect guide to the casino

FC Midtjylland-boss afslører: Accepterede et bud på stjernespiller

Foto: Ritzau Scanpix


FC Midtjylland fik sendt en del spillere videre fra klubben. Ud kom blandt andet Paul Onuachu, Gustav Wikheim, Jakob Poulsen og Kian Hansen. Der var dog specielt en spiller, som håbede på, at han også kunne tage turen væk fra Herning denne sommer.

Marc Dal Hende arbejdede på et klubskifte væk fra Heden, men det endte altså ikke med at ske. FC Midtjylland hentede endda brasilianske Paulinho, så de havde erstatningen klar, til når Dal Hende forlod klubben. Nu står han dog tilbage uden nogen ny klub, to dage efter transfervinduet lukkede i.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Nu afslører FC Midtjyllands bestyrelseformand Rasmus Ankersen, at der ellers var bud på Marc Dal Hende, og at klubben også havde accepteret det. Dog trak det ud, og endte med ikke at blive til noget, da den bydendes klub tv-aftale blev reduceret, og dermed blev planen om at hente Dal Hende droppet.

– Jeg tror, det løb er kørt. Vi havde accepteret et bud, men klubben trak sig igen, fordi deres tv-aftale blev reduceret. Sådan er livet, og nu handler det for FCM og Marc om at kigge fremad, udtalte Rasmus Ankersen til tipsbladet.dk.

Læs også: Journalist chokerede på Bendtner-pressemøde: Sagde hun virkelig det!?

Marc Dal Hendes kontrakt med FC Midtjylland udløber i 2021, og derfor må han forberede sig på en sæson, hvor det igen står på Superliga-fodbold. Nu er der dog hård konkurrence om at komme tilbage til startopstillingen på hans foretrukne venstreback.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

Den 28-årige venstreback kom til Herning tilbage i januar 2017, og har sidenhen spillet 72 kampe for klubben. Her er det blevet til 21 mål og syv assists.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top