The perfect guide to the casino

Brøndby hentede Johan Larsson tilbage – Nu afslører CV vigtige økonomiske detaljer om handlen

Foto: Ritzau Scanpix


Johan Larsson skiftede tilbage i 2015 til Brøndby IF fra svenske Elfsborg, og her blev han en stor succes i første omgang. I januar 2019 skiftede han til franske EA Guingamp, men efter en skuffende tid i Frankrig, vendte han retur til Brøndby.

Det var til stor jubel, da Brøndby valgte at hente Johan Larsson hjem i slutningen af transfervinduet. Her fik svenskeren en kontrakt til nytåret, og den har han selv sagt, at han er klar til at forlænge, hvis alt går som det skal. Den tidligere Brøndby-anfører skulle dog være en løntung herre, og i første omgang meldte BT ud, at han i starten skulle kræve 550.000 kroner om måneden.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Den var Johan Larsson dog hurtigt ude og afvise til Ekstra Bladet og fortalte, at han havde bedre økonomiske tilbud end Brøndby, men at han ikke overvejede andet end at vende retur til Brøndby.

– Jeg har set, at nogen skrev, at jeg skulle have krævet 550.000 kr. om måneden, men jeg kan godt sige, at det er meget langt fra det, jeg får, udtalte Johan Larsson ifølge Ekstra Bladet.

Læs også: Journalist chokerede på Bendtner-pressemøde: Sagde hun virkelig det!?

Nu melder fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, sig også på banen, og han afslører, at aftalen med Johan Larsson frem til nytår slet ikke belaster Brøndby så voldsomt økonomisk, og dermed bekræfter han, at Larssons løn ikke er så voldsom som først antaget. Af gode grunde, har han dog ikke afsløret, hvor meget det er, Johan Larsson præcist får i løn.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

– Vi skal som klub behandle vores gamle kæmper ordentligt, og da Johan gav udtryk for, at han allerhelst ville Brøndby, så slog vi til. Det vil se underligt ud, hvis Johan løb op og ned ad sidelinjen i en anden dansk klub. Han skal selvfølgelig spille for Brøndby. Derfor indgik vi den her aftale, og jeg kan godt afsløre, at aftalen ikke belaster os voldsomt økonomisk, udtaler CV til tipsbladet.dk.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top