The perfect guide to the casino

Bendtner bekræfter: Jeg afviste flere yderst lukrative tilbud

Foto: Ritzau Scanpix


Nicklas Bendtner fortalte om flere lukrative tilbud under dagens pressemøde.

Mandag aften kort inden midnat droppede FC København og Nicklas Bendtner bomben om, at den danske angriber skal spille for de danske mestre indtil årsskiftet.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Her til eftermiddag var der så pressemøde, og her fortæller den 31-årige danske angriber, at han har takket nej til flere lukrative tilbud fra udlandet.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

– Her til sidst var der nogle tilbud, men det var mere i starten af vinduet, hvor jeg takkede nej til økonomi og et oversøisk (tilbud, red.), siger Bendtner.

Læs også: Journalist chokerede på Bendtner-pressemøde: Sagde hun virkelig det!?

Derefter afviste han at kommentere yderligere på de tilbud som han har fået, mens han fik drejet samtalen tilbage på FC København, og hvorfor at han er skiftet dertil.

– Jeg kan fortælle, at jeg ville have en sportslig udfordring og føle, at jeg havde mere at vise og give. Den mulighed har jeg fået nu.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

– Der har været 3-4 måneder, som har været svære og hektiske, men i sidste ende er jeg endt her, og nu er det op til mig selv.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Det er først gang at Nicklas Bendtner spiller i en dansk klub som senior, da han i en ung alder skiftede til Arsenal. Udover den engelske storklub har han også storklubber som Wolfsburg og Juventus på CV’et, mens at han netop er kommet til fra norske Rosenborg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top