The perfect guide to the casino

Vild afsløring: Nicklas Bendtner var tæt på anden dansk klub

Foto: Ritzau Scanpix


Efter Nicklas Bendtner i 2004 drog til London, hvor Arsenal stod klar med en kontrakt, har han ikke været på kontrakt med et dansk hold siden. Han har i flere omgange været ude med et åbent frieri til FC København, og langt om længe slog de til, og hentede den kontroversielle dansker.

Jonas Wind og Dame N’Doyes skader kom på utrolig kort tid, og det var altså to skader, som rystede FC København. Man skulle nu ud og spille i et europæisk gruppespil uden de to angribere, som har stået for størstedelen af målene i denne sæson. Først hentede man Michael Santos i Spanien, men det var altså ikke nok, ifølge Ståle Solbakken.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Endelig slog man til, og tog chancen med Nicklas Bendtner, men det var ikke fordi, at danskeren var klubbens førstevalg. Imens FC København længe arbejdede på at hente Isaac Kiese Thelin i Anderlecht, måtte Bendtner blot kigge efter andre muligheder. Nu afslører BT, at Nicklas Bendtner indledte samtaler med en anden dansk klub mandag morgen, men at hans mavefornemmelse ikke var helt rigtig, og derfor blev det droppet.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

BT nævner ikke noget om, hvilken dansk klub der er på tale, men mon ikke det er en af de danske topklubber. Nicklas Bendtners tålmodighed betalte sig dog i sidste ende, da FC København som bekendt endte med at skrive kontrakt med klubben. Blot et par timer før Bendtner til FC København blev officiel, jokede FC Midtjylland på de sociale medier med, at Nicklas Bendtner kunne være på vej til klubben.

I Rosenborg nåede Nicklas Bendtner at spille 86 kampe, hvor det blev til 35 mål og 13 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top