The perfect guide to the casino

Tilfreds Brian Priske accepterer tabet af Wikheim

Foto: Ritzau Scanpix


Cheftræner Brian Priske accepterer tabet af den norske offensivspiller.

FC Midtjylland måtte i slutningen af transfervinduet vinke farvel til Gustav Wikheim, der skiftede til saudiarabiske Al-Fateh på en tre-årig aftale, og selvom det var et stort tab for midtjyderne, så er Brian Priske ganske tilfreds med hvordan sommerens transfervindue forløb sig.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det fortæller han i et interview med Bold.dk:

– Alle træner er vist ærgerlige, når de mister en dygtig spiller. Især når det er en spiller, der kan gøre en forskel, og det kunne Gustav.

– Når det er sagt, så ser jeg også spillerne som mennesker, der præsterer 24/7 for klubben, og når de får mulighed for at sikre sig efter karrieren også, så må jeg som træner også acceptere, at handler som disse kommer til ske, når klubben samtidigt får den rigtige pris, siger Priske, der i stedet kan glæde sig over tilgangen af den tidligere FC Nordsjælland-stjerne Emiliano Marcondes:

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Gustav har måske lidt mere eksplosivitet, speed i stængerne og er god til at udfordre. Men alle, der kender Emiliano fra hans tid i Superligaen, ved vist også, hvad han indeholder og kan bidrage med hensyn til mål og assists. Og når det nu skulle være med Gustav, så var det perfekt at få Emiliano ind, slutter Brian Priske.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top