The perfect guide to the casino

Thomas Delaney er henvist til bænken: Det er ikke verdens undergang

Foto: Ritzau Scanpix


Thomas Delaney er ikke bange for at sidde på bænken i Dortmund.

I denne sæson er Thomas Delaney henvist til bænken hos Dortmund, men i weekenden fik han således chancen efter en skal til Axel Witsel, men desværre for Delaney måtte han lade sig udskifte med en hovedskade.

Nu er han sammen med det danske landshold, og her har han snakket om situationen i Dortmund, som han tager ganske stille og roligt.

PĂĄ Spillehallen fĂĄr du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Det er tidligt pĂĄ sæsonen. Der er ikke sket noget, som jeg ikke har prøvet før i min karriere. Jeg er ikke bekymret, og det, jeg skal arbejde med, er det samme. Men jeg har kun været ude i tre-fire Bundesliga-kampe. Det er ikke verdens undergang, siger Delaney til Sportfyn.

I starten af denne sæson har belgiske Axel Witsel og tyske Julian Weigl været foretrykket på den centrale midtbane, og det er sagtens noget som Thomas Delaney kan forstå.

– Forklaringen er, at der er to, som, træneren synes, er bedre end mig. Jeg skal gøre det samme bedre som i sidste sæson – gĂĄ mere med i offensiven og blive ved med at gøre de ting, jeg er dygtig til.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Der er ikke sket noget jordskred i truppen og taktikken er ikke blevet ændret, sĂĄ jeg pludselig er overflødig. Det er et simpelt valg og det er da irriterende, for jeg vil gerne spille fodbold og ikke bare være i Dortmund pĂĄ grund af de fede fans, siger Delaney.

I sidste sæson blev Julian Weigl primært brugt i forsvaret, men i denne sæson er han altså tibage på sin vante midtbaneplads.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top