The perfect guide to the casino

Sov Brøndby i timen? Tidligere stjerne uønsket og frosset ud af klubben

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndby var modsat FC Midtjylland og FC København, stille på transfermarkedets sidste dag. En udlejning eller et salg af Jens Martin Gammelby var på tale, men end ikke det, endte med at ske.

Andreas Maxsø har fået opsagt sin kontrakt, og den tidligere Niels Frederiksen darling Eddi Gomes, søger også efter en ny klub. Umiddelbart ender Brøndby dog ikke med at jagte nogle af de to, og man har da også allerede hentet forstærkninger til forsvaret. Ind er blandt andet kommet den tidligere Brøndby-stjerne Johan Larsson, men nu viser det sig, at en anden tidligere Brøndby-stjerne ligesom Johan Larsson, er uønsket af sin klub.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Riza Durmisi er ikke udtaget til Lazios trup til det kommende Europa League gruppespil, og Lazio har da også forsøgt at skille sig af med den danske venstreback. Der var dog ingen klubber som bed på, og selvom et retur til Danmark virkede urealistisk, så nævnte det lokale italienske medie Lazionews24 i august, at Durmisi håbede på at skifte til enten Danmark eller Spanien.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Han har tilbage i maj måned udtalt, at han en dag også har planer om at vende retur til Brøndby, men at han håber, at det først sker efter et par år mere i udlandet. Nu står Durmisi dog med et problem i Lazio, da kontrakten først udløber i 2023, og transfervinduet nu er lukket i de fleste lande.

I Brøndby nåede Riza Durmisi at spille 107 kampe. Her blev det til syv mål, 12 assists samt 21 gule kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top