The perfect guide to the casino

CV med stor afsløring: Der var konkrete bud på Wilczek

Foto: Ritzau Scanpix


Carsten V. Jensen fortæller om de konkrete bud på Wilczek denne sommer.

Polske Kamil Wilczek fortsætter hvor han slap i sidste sæson, og han har således været Brøndbys helt store stjerne her i starten af sæsonen. Utallige Brøndby-fans frygtede da også, at angriberen ville blive solgt her til sommer, da der uden tvivl har været stor interesse for hans egenskaber.

Dette er også blevet bekræftet af fodbolddirektør Carsten V. Jensen dagen efter transfervinduets lukning.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Vi har selvfølgelig også været opmærksomme på, at vi i vores angreb har Kamil Wilczek, som, med sine mange mål, er en attraktiv vare, siger han til Brøndbys hjemmeside.

– Kamil har tiltrukket konkrette henvendelser, og vi var ikke sikre på, at vi kunne holde på Kamil. Derfor hentede vi Samuel Mraz ind på en 1-årig lejekontrakt med købsoption, så vi kunne være klar, hvis og såfremt Kamil røg afsted i dette transfervindue eller i det næste, siger CV.

Han glæder sig især overtilgangen af den slovakiske angriber, som Brøndby altså har lejet for hele sæsonen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Typen af mål, Samuel scorer, og det, at han har bevist sig som topscorer i en liga, gør, at han er en spændende angriber. Med tilføjelsen af Samuel i truppen, så har vi allerede nu garderet os, hvis det rigtige tilbud skulle komme på Kamil, siger Carsten V. Jensen.

Til slut siger Carsten V. Jensen, at Hany Mukhtar kunne være skiftet væk allerede her til sommer, men at man altså holder på ham indtil vinter, hvorefter at han så skifter til Nashville SC.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top