The perfect guide to the casino

Bendtner til FC København: Nu har Zanka udtalt sig om skiftet

Foto: Ritzau Scanpix


Mathias Zanka Jørgensen har netop kommenteret på Bendtners skifte til FC København.

I går aftes blev det bekræftet, at Nicklas Bendtner skifter til FC København på en aftale gælden resten af 2019. Dermed vender han tilbage til klubben, som han forlod til fordel for Arsenal for mange år siden.

Udover at få sin debut i den bedste danske række, så skal Bendtner også prøve at få rettet op på sin karriere, som desværre er endt ud på lidt af et sidespor på grund af Rosenborg, som har nægtet at bruge ham i snart et halvt år.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Den tidligere FCK-anfører Mathias Zanka Jørgensen glæder sig til at se Nicklas Bendtner udfolde sig hos de danske mestre.

– Det er en mulighed, som jeg er super glad for, at han får. Og så må han vise, at han er blevet en voksen mand, siger Zanka til Ritzau.

– Det bliver spændende at følge med i. Hvis der er et sted, som Nicklas virkelig ikke vil skuffe i, så er det i FCK, siger Mathias Zanka Jørgensen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Til sidst slutter Mathias Zanka Jørgensen af med at sige, at Nicklas Bendtner har kniven for struben, men at han regner med at angriberen vil lykkedes i FC København.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top