The perfect guide to the casino

Andreas Maxsø spøger i Brøndby – Nu afslører Brøndbys fodbolddirektør vigtige detaljer

Foto: Ritzau Scanpix


For Brøndby IF, skete der ikke det store på transfervinudets sidste dag. Sidste køb blev Samuel Mraz, men særligt en spiller spøgede i Brøndby.

Den tidligere FC Nordsjælland-stjerne Andreas Maxsø, ophævede igår sin kontrakt med KFC Uerdingen, efter kort tid i klubben. Derfor kan han skifte klub, selvom transfervinduet er lukket, og det satte altså rygterne i gang, om et retur til Danmark var på tale.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I Brøndby er Carsten V. Jensen fodbolddirektør, og han har med sin fortid i FC Nordsjælland, en forbindelse til Maxsø. Andreas Maxsø har efter et par mislykkedes ophold i Osmanlispor og FC Zürich, været en oplagt mulighed for Brøndby, blandt andet grundet Carsten V. Jensens rolle i klubben, selvom de har hentet Sigurd Rosted. Nu slår CV, dog alle rygterne om Andreas Maxsø ned.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Jeg vil som udgangspunkt ikke kommentere på en konkret spiller, men det er ikke nogen hemmelighed, at jeg kender Andreas og synes, han er en dygtig spiller. Det virkede lidt besynderligt, at aftalen med Uerdingen blev ophævet efter så kort tid, så min formodning er, at der er noget i gære. At Andreas er tæt på at lave en aftale med en ny klub. Men det er kun min intuition, der siger det, jeg ved ikke noget. Det er en fin spiller, men jeg regner ikke med, han er på vej til Danmark, siger Carsten V. Jensen til tipsbladet.dk.

Andreas Maxsø blev rykket op på FC Nordsjællands førstehold i 2013, og spillede der indtil 2017. Her blev det til 111 kampe for klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top