The perfect guide to the casino

Agenten afslører: Peter Ankersen var meget tæt på skifte til europæisk topklub

Foto: Ritzau Scanpix


Peter Ankersen fik endelig sit ønske opfyldt, om at komme på endnu et udlandseventyr, da Genoa endte med at hente danskeren, på transfervinduets sidste dag.

Nu er det dog kommet frem via Ankersens agent, Hassan Cetinkaya, at den tidligere FCK-stjerne var yderst tæt på, at skifte til en endnu større klub.

– Jeg vil ikke kommentere navne på klubber. Jeg kan kun sige, at vi ventede på en af de største klubber i Europa, og de var meget interesserede, men i sidste ende måtte vi tage en beslutning, inden vinduet lukkede i.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det blev som sagt Genoa, som valget faldt på, og her bliver Ankersen holdkammerat med både Lukas Lerager og Lasse Schöne. Da BT spørger Hassan Cetinkaya ind til, hvilken stor klub i Europa der er tale om, vil han ikke afsløre det, men på rygtebasis er AC Milan blevet nævnt flere gange, og når snakken falder på netop Milan, kommer Cetinkaya med en noget kryptisk udtalelse. BT spørger ind til, om de ventede på, at Andrea Conti i Milan blev solgt, før de ville hente Ankersen, og her svarede Cetinkaya følgende.

– Igen har jeg ingen kommentarer til navngivne klubber, for det endte aldrig med, at den store klub kom frem til en beslutning om Peter, og så traf vi selv et andet valg, som Peter rigtig gerne ville. Det var Genoa. Beslutningen blev også gjort nemmere af, at der allerede er to andre danske landsholdsspillere i klubben i Lukas Lerager og Lasse Schöne, lyder det fra Ankersens agent til BT.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Udover Milan er Celtic, Gent og Strasbourg blevet nævnt, og her må det vel næsten kun være AC Milan, som kan betegnes som ‘en af de største klubber i Europa’. Om Ankersen var tæt på Milan får vi altså ikke svaret på i denne omgang. I Genoa har Peter Ankersen fået en toårig kontrakt, med mulighed for et år mere.

Peter Ankersen nåede at spille 175 kampe for FC København. Her blev det til ni mål og 36 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top