The perfect guide to the casino

Breaking: AC Milan jagter Bundesliga-stjerne som gerne vil væk

Foto: Ritzau Scanpix


AC Milan vil forstærke holdet inden at transfervinduet lukker.

Transfervinduet lukker i morgen aften når klokken slår midnat, og derfor er der flere klubber rundt omkring i Europa, som i den grad har travlt her dagen inden.

En af de storklubber som i en grad har travlt er AC Milan, da de i disse timer rygtes sammen med utallige spillere fra de største europæiske ligaer.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Nu melder Sky Italia så at AC Milan jagter den 25-årige Frankfurt-stjerne Ante Rebić, og ifølge selvsamme medie så vil den kroatiske angriber gerne skifte med det samme.

Frankfurt har allerede mistet flere profiler denne sommer, da de efter en vanvittig sæson tiltrak utallige storklubbers opmærksomhed, som altså har tyndet ud i truppen denne sommer. Det er derfor i den grad uvidst om den tyske klub vil gå med til et salg, og prisen er med garanti høj, hvis at et køb kommer på tale.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Ante Rebić var én af de store stjerner på Frankfurt-mandskabet i sidste sæson, hvor at han scorede 10 mål og leverede 6 assist i 38 kampe. I denne sæson er det indtil videre blevet til 6 kampe med 3 mål og 1 assist til følge.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top