The perfect guide to the casino

Aston Villa raser over dommeren efter underkendt mål

Foto: Ritzau Scanpix


Dommer Kevin Friend er ikke en populær herre hos Aston Villa.

Aston Villa var bagud og havde fået smidt en mand ud, da de i det 96. minut scorede til 1-1 på Selhurst Park mod Crystal Palace. Målet stod dog ikke særlig længe, da dommer Kevin Friend blæste i fløjten og annullerede scoringen.

Han dømte nemlig frispark kort inden selve scoringen, og samtidig gav han Jack Grealish et gult kort for film. Det har nu fået Aston Villa-manager Dean Smith til at rase.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Jeg så kun et helt reelt mål. Jeg forstår stadig intet af, hvorfor det blev annulleret. Jack kom igennem og tog et godt løb, inden han fik et lille puf, der fik ham ud af balance, siger Aston Villa-manager Dean Smith til Sky Sports.

– Han kom ind i feltet og blev tacklet af Cahill, da han spillede bolden videre til Lansbury. Han væltede, men forsøgte overhovedet ikke at få et straffespark, og så sparkede Henri den ind. Og så udbrød der kaos.

VAR kunne ikke komme i brug til denne situation, da dommer Kevin Friend havde fløjtet inden at bolden gik i mål. En situationen som skuffer Dean Smith gevaldigt.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Jeg har hele tiden spekuleret over, hvordan jeg vil have det, når den første kendelse går mod os, og jeg er skuffet – fordi jeg kan ikke se, at der er noget galt, efter jeg har set den igen. Film? Ingen chance. Det er et helt reelt mål, der blev frataget os.

Aston Villa har tre point efter sæsonens første fire Premier League-kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top