The perfect guide to the casino

Tyrkiske topklubber i kamp om Arsenal-spiller

Foto: Ritzau Scanpix


Sidste års mestre fra Galatasaray og 3. pladsen fra Beskitas, skulle angivenligt have rettet øjnene mod Premier League, hvor Arsenal står klar til at sælge ud, inden transfervinduet i Tyrkiet lukker.

Nacho Monreal, Shkodran Mustafi og Mohamed Elneny er tre spillere, som flere forventer forlader Arsenal, inden den 2. september. Nacho Monreal bliver rygtet til Spanien, og prisen på Mustafi skulle være for høj for flere klubber. Det er dog Mohamed Elneny, som både Beksitas og Galatasaray skulle være interesseret i.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Det er Turkish Football, som melder om interessen. Beskitas skulle være interesseret i Elneny, da Gary Medel meldes tæt på et exit fra klubben. Der er da også gode nyheder for Beskitas, da Unai Emery har udtalt, at Elneny kender sin rolle, men den bliver af mange anset som bænkevarmer.

– Elneny og Mustafi kender deres rolle på holdet, og jeg vil gerne have, at spillerne er glade her, har Emery udtalt til Telegraph.

Galatasarays interesse skulle være lidt mindre, da de har hentet Steven N’Zonzi på en lejeaftale. Da Beskitas samtidig vil tilbyde en startplads ifølge Turkish Football, så ligner de mere og mere, favoritterne til at sikre sig Arsenal midtbanemanden. Mohamed Elneny kom til Arsenal i 2016, og har sidenhen spillet 89 kampe for klubben.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top