The perfect guide to the casino

Medie: Endelig sker det – Robin Olsen få detaljer fra at blive udlejet

Foto: Ritzau Scanpix


Transfersagaen med Robin Olsen vil ingen ende tage. Han er efterhånden blevet rygtet til alverdens ligaer, og sidste nyt lød på, at han blot var få detaljer fra et skifte til franske Montpeiller.

Ifølge flere italienske medier brød det dog sammen, da Montpeiller og Roma ikke kunne blive enige om de sidste detaljer. Derfor er han stadig at finde i Roma, hvor han har kontrakt frem til 2023. Den har Roma dog ikke i sinde at udnytte til fulde, og er derfor stadig helt frisk på, at sende svenskeren videre.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Ifølge Corriere dello Sport og Tuttomercatoweb, så skulle Robin Olsen være få detaljer væk, for at kunne skifte til italienske Cagliari. Der skulle være tale om en lejeaftale, som dermed vil gøre, at Robin Olsen bliver holdkammerat med den tidligere Liverpool-spiller Ragnar Klavan, og den tidligere Roma og Inter-stjerne, Radja Nainggolan.

Den 29-årige svensker fik ellers fint med spilletid i sit første år. 35 kampe, hvor han dog kun holdt clean sheet i 7 af dem, imens han lukkede 58 mål ind. Problemet med spilletid opstod efter kampen mod Napoli den 31. marts. Herefter tog den rutinerede Mirante over, og sidenhen har den tidligere FCK-keeper ikke set til meget spilletid. For at det ikke skulle være nok, så hentede Roma også den unge Pau Lopez i Real Betis denne sommer, og det var altså ham, som startede Romas første kamp i Serie A mod Genoa, som endte 3-3.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top