The perfect guide to the casino

29 mål og 11 assists i 29 kampe – FC Barcelona millimeter fra at hente angrebsstjerne i januar

Foto: Ritzau Scanpix


For lidt mere end et halvt år siden, hentede FC Barcelona Kevin Prince Boateng på en lejeaftale. Han blev dog sendt retur i slutningen af juni, og nu afslører en anden spiller, at det var yderst tæt på, at Barcelona hentede ham i stedet for Boateng.

Det er den tidligere Arsenal-spiller, og nuværende MLS-stjerne Carlos Vela, som afslører dette. Det er til podcasten ‘BS The Podcast’ at han nævner situationen, hvor hans agent kontaktede ham under sin ferie og fortalte, at Barcelona var interesseret i mexicaneren.

– Det var virkelig tæt på. Det var to måneder inde i min ferie. Jeg sad med min Pina Colada, og min agent ringede og sagde; ‘Hør her, Barcelona ringer efter dig. De vil have dig i fire måneder, og derefter kan du tage tilbage til Los Angeles’.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Kevin Prince Boateng fik i sin udlejning spillet fire kampe for Barcelona, og derfor må de nok ærge sig over, at Carlos Vela ikke kom til klubben. Han har nemlig været så brandvarm siden januar, at det er blevet til 29 mål og 11 assists i 26 ligekampe, og tre cupkampe. 30-årige Carlos Vela udtaler også, at han ikke var i tvivl om, hvad han skulle sige til den mulighed.

– Jeg sagde bare ja; ‘Jeg er ligeglad med pengene og alt det. Jeg begynder at træne i morgen. Giv mig to uger til at komme lidt i form’. Barcelona, Real Madrid. Det kan man ikke sige nej til. Hvis det kun havde været mit valg, havde jeg gjort det.

Det endte dog ikke med at ske, og i podcasten uddyber han ikke, hvorfor det ikke endte med at ske, til trods for, at han var klar til at skifte et par måneder i Los Angeles ud med Barcelona. Carlos Vela har da også en fortid i Spanien. Udover nogle låneophold til Celta Vigo og Osasuna i hans tid i Arsenal, så spillede han i Real Sociedad fra 2011-2018. Her blev det til 250 kampe, hvor han scorede 73 mål og leverede 45 assists.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Siden han kom til Los Angeles FC i januar 2018, har han i 60 kampe scoret 44 mål og leveret 22 assists. Altså et yderst flot gennemsnit til trods for, at han spiller i den amerikanske liga.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top