The perfect guide to the casino

Officielt: Arsenal laver 6. store signing – Stjæler stjernespiller hos rivalerne for KUN 65 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Man kan sige meget om Arsenal, og den meget lille mængde af succes, som de har haft de seneste år. Men både ejerne og klubbens træner Unai Emery, har altså valgt at forstærke truppen gevaldigt, i håbet om at komme tilbage til Champions League.

Nicolas Pépé, Kieran Tierney, Dani Ceballos, William Saliba og Gabriel Martinelli er indtil videre blevet hentet, men nu er man altså gået på rov hos en af deres største rivaler. David Luiz er nemlig hentet hos Chelsea, og ifølge Sky Sports News, så skulle prisen være 8 millioner pund eller omkring 65 millioner kroner. David Luiz skulle i samme omgang få en toårig kontrakt.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Det kom også som noget af et chok, da David Luiz skulle have krævet et skifte til Arsenal, efter at han havde fået af vide, at han ikke var sikker på fast spilletid i Chelsea. Det gik derfor rigtig hurtigt, fra hans transferanmodning, til at handlen blev officiel.

David Luiz har været i Chelsea i to omgange, og har nået at spille 248 kampe for klubben. Udover mange kampe har han også vundet en Champions League titel, to Europa League titler, et engelsk mesterskab samt to FA-Cup titler med Chelsea.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top