The perfect guide to the casino

Live: 0-0 ved pausen – FC Midtjylland med flere gode chancer

Foto: Ritzau Scanpix


Imens Brøndby skuffede gevaldigt på hjemmebanen mod Braga, ved at lukke to dumme mål ind i overtiden, gik det fint for Midtjylland, indtil det 41 minut.

Steven Gerrard og Rangers er kommet en tur til Heden, og selvom 1. halvleg blot var med et mål, så har det langt fra været en kedelig 1. halvleg. Der er udsolgt til kampen, og det kunne man også godt mærke på spillet. Det er to hold, som begge har været relativt angrebsivrige. Spillet bølgede frem mellem chancer til Rangers og så chancer til Midtjylland

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

I 30. minut havde Jesper Hansen en kæmpe redning i FCM-målet, men kunne alligevel ånde lettet op, da der efterfølgende blev dømt offside. I det 41. minut holdt den dog ikke længere fra FC Midtjylland. Efter et pres fra Rangers i sidste del af 1. halvleg, slog James Tavernier et indlæg i panden på Alfredo Morelos, som forholdsvis uopdækket kunne heade den imellem benen på Jesper Hansen.

FC Midtjylland havde en lille chance i overtiden, men Evander snublede desværre i afslutningen, og derfor går FC Midtjylland til pausen, bagud med 0-1.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top