The perfect guide to the casino

Dominik Kaiser bombede forgæves da Brøndby smed alt i overtiden

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndby indkasserede hele to mål i overtiden i kampen mod Braga.

Brøndby startede kampen ud med en scoring efter 15 minutter, hvor at Kaiser med sit dommedagshug bragte Brøndby foran i den vigtige kvalifikationskamp mod Braga.

Blot fem minutter senere havde Brøndbys forsvar holdt ophørsudsalg, og derfor stod det 1-2 til Braga efter 20 minutter efter scoringer af Paulinho og Horta.

Efter pausen havde Brøndby fået snakket tingene igennem, og Kaiser bragte Brøndby tilbage i kampen med sin scoring i det 50. minut.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage, men i sidste ende virkede begge mandskaber til, at være tilfredse med det uafgjorte resultat.

Dette var dog ikke gået op for Brøndbys forsvar endnu engang, da de havde glemt, at kampen ikke slutter efter de første 90 minutter.

Således scorede Horta sit andet mål i det 92. minut efter en fejl af Arajuuri, og det i 94. minut blev hans forsvarskollega, Hermannsson, også noteret for noget af en fejl, da han var uheldig og begik selvmål fra kort afstand.

Kampen endte derfor 2-4 til gæsterne, og Brøndbys forsvars må især kigge sig selv i spejlet efter kampen, hvor at flere personlige fejl kostede alle fire udebanemål.

Returkampen på Braga Municipal Stadium I Portugal spilles i næste uge.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top