The perfect guide to the casino

Cheftræner afslører: ‘Vi henter Robin Olsen’

Foto: Ritzau Scanpix


Alt tyder på, at Robin Olsen allerede efter et år i AS Roma, er på vej videre fra klubben. Han er blevet slået af holdet, og bliver derfor nødt til at skifte væk, hvis han har planer om at spille fast i næste sæson.

Det kom bag på mange, da Roma valgte at købe Robin Olsen i FCK, og tilbyde ham en femårig kontrakt. Han er tidligere blevet sat i forbindelse med et skifte til Portugal, men nu ser det altså ud som om, at han skifter til den franske liga.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Her står Montpeiller nemlig klar, til at tage imod svenskeren med åbne arme. Montpeiller har tidligere bekræftet, at de var interesseret i den tidligere FCK-stjerne, og nu har cheftræneren i klubben, Michel Der Zakarian, taget det skridtet videre. Han har såmænd udtalt, at han håber på, at Robin Olsen skriver under på sin kontrakt allerede torsdag aften.

– Vi håber, at han skriver under i dag (torsdag, red.), siger træneren til France Football.

Dermed ser alt ud som om, at Robin Olsen får chancen til at prøve kræfter med den franske liga. Montpeiller har da også solgt sidste sæsons førstekeeper i form af Benjamin Lecomte, der skiftede til Monaco. Dog slår cheftræneren også fast i interviewet, at Robin Olsen ikke kommer til at stå på mål, i Montpeillers første kamp i den franske liga.

Robin Olsen nåede at spille 35 kampe for AS Roma.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top