The perfect guide to the casino

Steven Gerrard er rasende efter gårsdagens kamp: Jeg glæder mig til at møde FCM

Foto: Ritzau Scanpix


Steven Gerrard glæder sig til at skulle møde FC Midtjylland.

Det var en skuffet og rasende Steven Gerrard, som torsdag aften så sit mandskab spille 0-0 mod miniputholdet Progres Niederkorn fra Luxembourg.

Han var langt fra tilfreds med indsatsen på banen, men han var decideret rasende over de forfærdelige forhold, og den mentalitet som modstanderneholdet havde lagt for dagen. Derfor glæder han sig ekstra meget til opgøret mod FC Midtjylland i næste uge.

– Jeg tror, det vil hjælpe os. Når man kommer til et sted som det her, så er varmen skruet godt op i omklædningsrummet, bolden er som en ballon, og banen er tør.

– De gik efter at lave frispark hele tiden, og dommeren dømte dem hver gang. Det er bare sådan en kamp, jeg ikke en gang gider at se igen. Jeg kommer ikke til at se den igen, siger Gerrard til klubbens YouTube-kanal.

Rangers vandt med 2-0 i sidste uge, men han mener også at de burde have vundet stort i går.

– Vi skabte nok til at vinde kampen, men det ændrer ikke min opfattelse af præstationen. Vi skal holde fast i, at vi er videre, og at vi ikke lukkede mål ind. Men jeg nød ikke at se kampen, siger han.

Første opgør mellem Rangers og FC Midtjylland bliver på torsdag i næste uge, hvor at MCH Arena dammer rammen for det første opgør.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top