The perfect guide to the casino

Emre Mor er netop skiftet til Galatasaray: Det har altid været min drøm at spille her

Foto: Ritzau Scanpix


Emre Mor er netop blevet præsenteret i Galatasaray, og han er lykkelig for det skifte.

Efter to katastrofale sæsoner i Celta Vigo er det slut for Emre Mor, som netop er blevet præsenteret i Galatasaray, hvor at han skal spille den kommende sæson på en lejeaftale.

Her skal han således prøve at få karrieren tilbage på rette spor, men personligt er han lykkelig for at være i “drømmeklubben”.

– Det har været en stor drøm for mig at komme til Galatasaray, og nu er det endelig gået i opfyldelse. Jeg er meget glad for at være her, siger Emre Mor ifølge klubbens hjemmeside.

– Jeg har haft to hårde sæsoner, så jeg vil gerne takke alle for at tro på mig og byde mig velkommen. Tilliden betyder meget for mig, og jeg ser frem til at komme tilbage på banen.

For tiden er det Fatih Terim, som står i spidsen for Galatasaray, og Emre Mor ser frem til, at være under hans vinger igen. Det var nemlig ham, som gav landsholdsdebut til Emre Mor i sin tid.

– Fatih Terim er den bedste træner for mig. Vi har et rigtig godt forhold, og vi kender hinanden rigtig godt. Jeg har stor respekt for ham, og jeg tror, han kan få det bedste ud af mig. Jeg kan ikke vente med at få succes med ham, siger Emre Mor.

Udover Celta Vigo har Emre Mor optrådt for Borussia Dortmund, FC Nordsjælland og Lyngby BK.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top