The perfect guide to the casino

Live: Brøndby er foran ved pausen efter en første halvleg fyldt med store chancer

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndby dominerer hjemme mod Lechia Gdańsk på Brøndby stadion.

På Brøndby stadion er begge mandskaber netop gået til pause, og det er især tiltrængt for gæsterne, som er blevet spillet helt ind under græstæppet i første halvleg.

Brøndby IF har nemlig domineret det meste af kampen, og uden tvivl skabt de største chancer med deres enorme pres, som de har praktiseret hele kampen igen.

Efter 15 minutter kom Brøndby IF foran efter et hjørnespark, hvor at Paulus Arajuuri kom først på bolden, og fejrede det med en stor jubel sammen med Brøndby fansene.

Målmand Marvin Schwäbe har også haft ro og kontrol over sine aktioner, men han måtte alligevel hive en flot redning ud af hatten efter 32 minutter.

Brøndby svarede dog voldsomt godt igen, da Simon Tibbling efter 33 minutter havde en stor chance. Blot minutter efter fik Simon Hedlund også en kæmpe chance på det hjørnespark, som netop var blevet fremskaffet af Tibblings chance.

Hele stadion kom også op og stå, da Simon Hedlund i det 39 minut bragede noget af et drøn op på overlæggeren. Bolden manglede således blot omkring 5 centimer, og så havde den siddet helt oppe i krogen.

Brøndby har dog også godt af pausen, hvor at de især skal havde kigget på deres højre side. Kevin Mensah er nemlig ofte blevet overspillet, da der også har været flere to-mod-en situationer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top